0729 67 70 70 jonas@mindkicker.se

AMBASSADÖRERNA som följer sitt hjärta ÄR:

Vi bjuder in dig till att följa med oss tillsammans med våra ambassadörer och företag som stöttar Mindkicker för att dela med sig och stärka din hälsa genom den livslärande kampsporten och den förenande mentala träningen. Vi vill ta dig till att göra mer av det som du ska göra mer av precis som vi blev förälskade i; LIVET. Det är en underbar mening att låta din kropp och själ bli omhändertagen, energigivande och balanserad. DOJON är ett tränings och hälsocenter med fleråring kunskap och coacher inom kampsporten och högre energier. De odlar egna örter och framställer egna balanserade maträtter. Det förhöjer hela upplevelsen känner vi när maten bli livets medicin och medicinen är moder jords naturligt odlade örter.

Du kommer under en vecka få daglig kampsportsträning och mental träning med en djupare kartläggning första dagen. Där kommer du få information om kampsportens och dess uppbyggnad, samt få din/dina energier fastställas och de obalanser som du eventuellt har. Utifrån det konstateras ditt individuella program för återhämtning.

Programmet inkluderar COACHING 30 min (obs: anpassat till ditt unika behov). COACHINGEN blir en återhämtning för sinnet, kropp och själ, och förnyar huden, stärker ditt system för att skapa långsiktig hälsa.

På morgon och eftermiddag/kväll har vi kampsport och mediterar tillsammans med fokus på att stärka och få flöde i vårt energisystem. Det är vackert och inspirerande att träna kampsport nere på den långa gyllene stranden på morgonen, likväl som uppe på höjden från centrat vid solnedgången.

Det är en vecka med vila, varande, kroppsliga AKTIVITETER, närande kost, hälsokonsultation av HÄLSOCOACH och samtal oss emellan om att skapa rutiner för att stödja sin hälsa på hemmaplan. Du har givetvis även möjlighet till egen tid för sol, promenad, bad i hav och pool. Det finns även möjlighet till ytterligare träning under dagen med världsmästarna.

På kvällarna bjuds vi på seanser. Det är frivilligt att njuta av.

Vi ordnar även en frivillig utflykt, till självkostnadspris, till PLATSEN för dig som är sugen på att reflektera och mer finna harmoni i ditt liv.

Träna med en världsmästare för att bli världsbäst på det du gör
Med de orden skapades ett samarbete och en vänskap som är grunden till där vi är idag. Vår bådas bakgrund började inom idrotten där vi verkat som kamsportsinstruktör och mental tränare för grupper och individer på elitnivå . Vi fann tidigt en gemensam passion för att hjälpa FN 17 globala mål och uppfylla något bättre oavsett som det är en bättre organisation eller en mer välmående individ.

CITAT

Effekter

 • ”3 dagar kändes som 2 veckor hemma på slottet”
 • ”Det finns alltid lite mera”
 • ”Jag hade mer energi när jag lämnade slottet än när jag checkade in”
 • ”Jonas och Rebecka skapade en trygg miljö fortare än jag var beredd på”
 • ”Fantastisk smakupplevelse på vår slottsmiddag”
 • ”Jag insåg att jag tryckt bort mina egna känslor under en längre tid”
 • ”Jag insåg att jag var i riskzonen av att bli utbränd genom digital mätning”
 • ”Föreläsningar av världsmästarna, var i världsklass!
 • ”Jonas träning var trygg, inspirerande och lärorik”
 • ”Rebecka gjorde oss harmoniska, öppna för mer nyfikenhet”
 • ”WOW WOW WOW, kicken ska upplevas på plats!”
 • Rädd till Trygg
 • Ledsen till Glad
 • Oönskat till Önskat läge
 • Svag till Stark
 • Låg energi till Hög energi
 • Oönskad självkänsla till Önskad självkänsla
 • Från påfrestad till harmoni

Coacher

Jonas Fröjd
jonas@mindkicker.se
070 123 45 67
KAMPSPORT
Rebecka Gabrielsson
rebecka@mindkicker.se
070 123 45 67
MENTAL TRÄNING

Praktisk information

Plats
Beach Village, Athen
Datum
19.04.06  – 19.04.13
Pris
EARLY BIRD 29 900 kr tom 19.02.28

29 900 kr/person i enkelrum – TILLÄGG 14 500 kr/person i dubbelrum

Anmälningsavgift: 6 500 kr (DKR) 9 500 kr (SEK) för att garantera din plats. Avgiften är bindande. Detta pga strikta boknings- och avbokningsregler på centret.

Sista bokningsdag 30 mars, 2019

Har du frågor?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig
Kontakta Oss

Hör av dig

jonas@mindkicker.se
0729 – 67 70 70
rebecka@mindkicker.se
0708 – 18 87 00

Följ oss

Mindkicker

Visste du att 80 % av dina resultat beror på din mentala styrka. Med Mindkicker bygger du din mentala och fysiska styrka, som dessutom mäts för att du ska fatta mer medveten beslut. Som en mindkicker tror du på energi, kunskap och engagemang och du tror på det gemensamma högre syftet. Du vill bidra till att världen når de 17 globala målen, för du vet att du kan göra smartare affärer och samverka med Moder Jord, samtidigt.