0729 67 70 70 jonas@mindkicker.se
VERKSTAD & FÖRELÄSNINGAR som följer sitt hjärta ÄR:

Driver eget företag som stöttar FNs 17 globala mål inom hållbar utveckling med hälsofrämjande tjänster såsom föreläsningar, utbildningar, social hållbarhetsutvecklare med konceptet Viable Mindset Coaching och träningsläger för näringslivet med fysisk & mental hållbar utveckling som fokus genom Mindkicker konceptet ”träna med en världsmästare för att bli världsbäst på vem du är och vad du gör”. På min fritid tränar jag Brasiliansk Jiu Jitsu samt umgås med min familj och vänner och älskar äventyrsresor.

Hans fokusområde är att bidra till hållbar hälsa, livsstil och ledarskap för privatliv, näringsliv, skolliv och pensionärsliv. Österländsk visdom och natur har sitt självklara utrymme i hans arbete med att guida människor till att skapa innerliga, meningsfulla och hållbara liv.

Kampsport och meditation har varit en del av hans privatliv sedan tonåren och hans arbete de senaste +30 åren. Jonas är svartbälte i taekwondo och bjj med lång erfarenhet av många olika stilar som inkluderar 6-7 andra kampsportsstilar från det långsammaste till det mest ultimata samt andning och meditation i coaching och terapeutiskt arbete, som att bidra till människors helhetshälsa genom workshops i grupp, träningsläger i Sverige och utomlands genom sina egna resor runtom i världen och inhämtat urbefolkningens visdomar.

Jonas fascineras av människans mångfald, komplexitet och enkelhet. Av föreningen – mellan kropp, sinne och själ. Det inre och det yttre. Han har ägnat stor del av sitt liv – studier och arbete – att förstå människan utifrån fysiskt, emotionellt, mentalt och existentiellt perspektiv, och människans relation till naturen.

Jonas kombinerar mer än gärna närvaro och rörelse med att vistas i naturen. Det förstärker hälsofördelarna genom att nervsystemet regleras, oxytocin frigörs, kontakt och vördnad till naturen kan skapas. Det öppnar även upp för reflektion och upplevelse av en välmående livsstil där vi lever nära oss själva, i harmoni med varandra och samklang med naturen. Det är intressant att en yttre vandring med en inre resa kan bidra till att vi skapar en hållbar värld för oss själva, med varandra och för planeten.

Läs mer om Jonas här.

Träna med en världsmästare för att bli världsbäst på det du gör
Med de orden skapades ett samarbete och en vänskap som är grunden till där vi är idag. Vår bådas bakgrund började inom idrotten där vi verkat som kamsportsinstruktör och mental tränare för grupper och individer på elitnivå . Vi fann tidigt en gemensam passion för att hjälpa FN 17 globala mål och uppfylla något bättre oavsett som det är en bättre organisation eller en mer välmående individ.

CITAT

Effekter

 • ”3 dagar kändes som 2 veckor hemma på slottet”
 • ”Det finns alltid lite mera”
 • ”Jag hade mer energi när jag lämnade slottet än när jag checkade in”
 • ”Jonas och Rebecka skapade en trygg miljö fortare än jag var beredd på”
 • ”Fantastisk smakupplevelse på vår slottsmiddag”
 • ”Jag insåg att jag tryckt bort mina egna känslor under en längre tid”
 • ”Jag insåg att jag var i riskzonen av att bli utbränd genom digital mätning”
 • ”Föreläsningar av världsmästarna, var i världsklass!
 • ”Jonas träning var trygg, inspirerande och lärorik”
 • ”Rebecka gjorde oss harmoniska, öppna för mer nyfikenhet”
 • ”WOW WOW WOW, kicken ska upplevas på plats!”
 • Rädd till Trygg
 • Ledsen till Glad
 • Oönskat till Önskat läge
 • Svag till Stark
 • Låg energi till Hög energi
 • Oönskad självkänsla till Önskad självkänsla
 • Från påfrestad till harmoni

Coacher

Jonas Fröjd
jonas [at] mindkicker.se
070 123 45 67
KAMPSPORT
Sensei
sensei [at] mindkicker.se
070 123 45 67
MENTAL TRÄNING

Praktisk information

Plats
WORLDWIDE
Datum
365 DAYS
Pris
INVESTMENT € 3 900/halfday, € 6 000/day

REACH OUT FOR AN INQUIRY

Anmälningsavgift: € 500 för att garantera din bokning. Avgiften är bindande. Detta pga strikta boknings- och avbokningsregler i dojon.

HAPPY IS A CHOICE, ACTIVE CHOICE!

Har du frågor?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig
Kontakta Oss

Hör av dig

jonas@mindkicker.se
0729 – 67 70 70
rebecka@mindkicker.se
0708 – 18 87 00

Följ oss

Mindkicker

Visste du att 80 % av dina resultat beror på din mentala styrka. Med Mindkicker bygger du din mentala och fysiska styrka, som dessutom mäts för att du ska fatta mer medveten beslut. Som en mindkicker tror du på energi, kunskap och engagemang och du tror på det gemensamma högre syftet. Du vill bidra till att världen når de 17 globala målen, för du vet att du kan göra smartare affärer och samverka med Moder Jord, samtidigt.