0729 67 70 70 jonas@mindkicker.se

VARFÖR BOKA?

MINDKICKER – ett träningsläger för näringslivet på ett slott med digital mätning, mental träning, kampsportsträning & en äkta världsmästare för en hållbar mänsklighet och planet.

För första gången i världshistorien kan du åka på ett träningsläger på ett äkta slott med digital stressmätning, analog mental träning och fysisk kampsportsträning tillsammans med en äkta världsmästare. Helt perfekt för dig som är högpresterande och behöver fatta mer medvetna beslut i en större harmoni än i dag.

Vi tränar intensitet och målmedvetet i tre dagar i en exklusiv slottsmiljö på Engsholms slott. Under två av dessa dagar tränar du inte bara för, utan också med en äkta världsmästare. Ansvarig för kampsporten är 2x svartbältet Jonas Fröjd och även numera för de mentala träningspassen (tillsammans med unika samarbetspartners som kompletterar mig precis som Rebecka kompletterade mig)

Vi utgår från forskningen framgångsfaktorer inom mental träning, självbild, målbild, attityd, känslor, engagemang och reflektion samt tillägget återhämtningen. Jonas utgår från Brasiliansk Jiu Jitsu och Taekwondo tillsammans med den österländska visdomen och filosofin som Jonas skaffade sig i det tysta munkklostret i Japan. Tillsammans med Linkura (vi analyserar numera även Oura ringen, Garmin, Samsung m.fl) mäter vi din utveckling digitalt för din mentala stress och fysiska stress, din motion och din sömn och din återhämtning. Siffror som sedan analyseras för att du ska bli mer medveten om hur du kan fatta bättre och mer klarsynta beslut genom att lyssna på ditt hjärta.

Vi följer med dig hem också. Du får med dig enkla och konkreta verktyg hem som hjälper dig att bibehålla känslan in i din fortsatta vardag och dessutom kommer du få ett uppföljningssamtal för att vi vill se att allt är bra med dig och om vi kan göra mera.   

Anmäler du dig tidigt genom att maila Jonas får du dessutom ett ”earlybird-pris”. Engsholms Slott blir ditt personliga ”hem” och här har du en nära och exklusiv kontakt med alla elementen inför och under din Mindkicker resa. 

Ser du det framför dig? Tre dagar med dig själv och andra Mindkickers i en unik och exklusiv miljö utanför samhällets brus. Maila ditt intresse så tar Jonas kontakt med dig för ytterligare information.

Välkomnast 

Jonas & Rebecka

Grundarna till Mindkicker

ÖVRIG INFO:

Incheckning från dag 1 kl.12.00 och utcheckning från dag 3 kl.15.00. Önskar du göra sällskap med lunch innan kickstart meddelar du bara via mailet. För att veta innehåll, mailar du bara jonas[at]mindkicker.se

Du har med dig träningskläder, överdragskläder inomhus och gympaskor för utomhusbruk. Vi kommer att varva fysisk träning med mental träning och andra kär och lek fullt ut övningar. Precis som på ett landslagsläger.

Klä dig så det funkar praktiskt för dig och laget du tränar med. Dag två har vi en slottsmiddag och då kan det vara kul att klä sig i något annat än i träningskläder. Är du osäker kontakta Jonas.

Vill du ha hjälp med hur du tar dig till Slottet kontakta Jonas så hjälper han dig hela vägen fram.

Vi-skogen

För varje resa du gör med Mindkicker, väljer vi att klimatkompensera genom att plantera träd i Vi-skogen.

Vi kommer låta träd planteras i ditt namn i östra Afrika, där trädplantering och utbildning ger människor inkomster och mat på bordet, samtidigt som klimatet blir bättre.

Vi-ungdomar

För varje resa du gör med Mindkicker, väljer vi att ge tillbaka din investering till ungdomarna tränar sig en starkare kondition fysiskt, mentalt och emotionellt.

Vi-pensionärer

För varje resa du gör med Mindkicker, väljer vi att ge tillbaka din investering till pensionärerna genom att ge meningsfull livskvalitet genom social och rörelseglädje för att stimulera hjärta & hjärna.

Genom att du investerar i din egna personliga tillväxt så är du med och bidrar till att nästa generation tränar sig en starkare kondition fysiskt, mentalt och emotionellt. Likaså bidrar du till att de äldre får den livskvalitet som de förtjänar efter ett långt arbetsliv som pensionär med mycket rörelseglädje och koordinationsträning detta har även byggts en bro som heter ”Från Ensam till Gemensam träning över generationerna” med kunskapsdelning och erfarenhetsdelning mellan generationerna tillsammans med social träning.

Anmälan är bindande, ingen återbetalning görs vid avbokning! Namnändring kan göras.

Vi ser fram mot att träffa dig!

Get in touch
jonas@mindkicker.se
+46 729 - 67 70 70
sensei@mindkicker.se
Follow Us

Mindkicker

Did you know that 80% of your results depend on your mental strength? With Mindkicker you build your physical, emotional and mental strength, which is also measured digitally so that you make better decisions. As a Mindkicker, you believe in energy, wisdom and commitment and you believe in the higher purpose. You want to contribute to the world reaching the 17 global goals, because you know you can do smarter business and cooperate with Mother Nature, at the same time.