0729 67 70 70 jonas@mindkicker.se
Våra kampsporter

Jonas kombinerar ett 10-tal kampsport stilar som Kuksundo (Koreansk Qi-Gong), Hapkido (Koreansk självförsvar), Aikido, Kendo, Judo, MuayThai, Kali men utgår som grund från Brasiliansk jiu-jitsu och Taekwondo, två välkända kampsporter som kompletterar varandra rätt bra. Brasiliansk jiu-jitsu är en kampsport som utgår från Judo. Eller ska vi säga brottning, då den största delen innefattar det som kallas markkamp, men även en hel del nertagningar och kast. Taekwondo betyder ”foten och handens väg” och fokuserar mycket på att utveckla dig själv som människa där din styrka handlar om att ta moraliskt ansvar för vad som är rätt och fel.

När du tränar med Mindkicker får du jobba hårt med tekniker för att skapa kontroll, rörlighet, balans, styrka eller hävarmseffekten. Det finns flera kontringar att lära sig i en och samma situation. Jonas leder oss i att vi ska värma upp, fysträna, teknikträna och såklart sparras. Jonas har förmågan till ett vältränat öga att tillsammans med känsla och sinne, hjälpa oss att levla upp, vilket gör att du alltid får ut max av dina träningspass.

 

Citat av en äkta Mindkicker:

”Som fotbollsmålvakt i världsklass vill jag vara en målvakt som spelar med ett lugn, en pondus och en kraftfullhet. Det här var något som jag upplevde mig själv att vara fullt ut efter det sista passet. Slagen kändes bestämda men ändå följsamma på vad motståndaren gjorde. Jag hade kontroll över det osäkra och jag vågade släppa lös djuret inom mig.”

Hör av dig

jonas@mindkicker.se
+46(0)729 - 67 70 70
sensei@mindkicker.se

Följ oss

Mindkicker

Visste du att 80 % av dina resultat beror på din mentala styrka. Med Mindkicker bygger du din mentala och fysiska styrka, som dessutom mäts för att du ska fatta mer medveten beslut. Som en mindkicker tror du på energi, kunskap och engagemang och du tror på det gemensamma högre syftet. Du vill bidra till att världen når de 17 globala målen, för du vet att du kan göra smartare affärer och samverka med Moder Jord, samtidigt.