0729 67 70 70 jonas@mindkicker.se
Hur vi arbetar

Konceptet Mindkicker är en konstant rörelse av utforskande nyfikenhet i det emotionella, mentala och fysiska. Något som alltid pågår och som har ett högre syfte. Vi vet att när du provat Mindkicker, vill du skicka en kärleksfull kickstart vidare, till någon annan på något annat sätt än vad vi vet idag.

Att träna med Mindkicker är alltid en resa, bildligt så väl som mentalt. De unika miljöerna vi använder oss av, ska påverkar dig på något sätt och vi kommer alltid leta efter miljöer som utmanar och tryggar. När du anländer till vår gemensamma miljö får du alltid en digital mätare kopplad till dig. Det du behöver är en mobiltelefon. Från och med nu, registrerar vi din fysiska och mentala stress samt din sömn.

Våra världsmästare vill påverka och förbättra ur något perspektiv. Det kan vara att du ska bli mer medveten om dina egna handlingar ur ett större perspektiv, eller ur ett närmare perspektiv. Det vet inte vi. Vi vet bara att de också har en dröm om att Moder Jord ska se ung ut, att mänskligheten ska bli gammal och du ska vara mer hållbar.

När du lämnar en Mindkicker-resa lämnar du tillbaka mätinstrumentet efter 1 månad, men vi lämnar dig inte där. Inom kort återkopplar Jonas för att se hur du har landat där hemma. Vi kommer fråga frågor för att vi ska veta om hur vi kan bli bättre. Och tillsammans med Linkura kommer vi leverera dina resultat och fråga vad nästa steg kan vara för dig.

Under dagarna med Mindkicker jobbar vi alla väldigt flexibelt, men vi följer alltid vår guldtråd i konceptet, mer medveten medvetenhet även i det undermedvetna. På våra resor är alla en del i gruppen. Alla är ledare som har eget ansvar för att det blir som det blir, när det är som det ska. En människa som följer sitt hjärta fattar bättre beslut.

Samarbete

Stress handlar om att hjärnans grundspänning är hög. Att lindra stress innebär att du behöver göra en rad förändringar varav den första innebär att du blir medveten om hur dina dygn ser ut. På en Mindkicker-resa får du en Linkuramätning med den unika EKG-mätare. Efter mätningen får du ett samtal från Mindkicker som är certifierad Linkuracoach, för att se hur du kan skapa en mer hållbar vardag. Kanske är det så att det är någon annan i din närhet som vill prova en Linkuramätning. Samarbetet mellan Mindkicker och Linkura grundar sig i önskan att minska människors grundspänning, stressnivå. Linkura vill hjälpa till att öka produktiviteten, minska sjukfrånvaro och få mer harmoniska och medvetna medarbetare.
 

Landslagsläger hemma på Slottet med en äkta världsmästare!

Hur kan ett tre dagars träningsläger där vi mäter din mentala och fysiska stress, din sömn och din återhämtning göra dig bättre? Jo, genom digital mätning, mental träning, kampsport, ett slott, en världsmästare och dig skapar vi en ledarskapsträning i världsklass
Vi gör dig lite mer medveten utifrån hur du använder forskningens sex framgångsfaktorer + en ytterligare framgångsfaktor och vi vänder oss till dig som utmana och vill utveckla din egen förmåga att leda genom handling och urkraft, inte bara kunskap, för kunskap är värdelöst om Du inte gör något med den.

Medveten disciplin, låg grundspänning och klarsynt fokus kan leda till medaljer i vilket landslag som helst. Genom detta landslagsläger för att träna ditt ledarskap kan du få en större harmoni i din egen vardag. Därmed säger vi att du är guld värd, oavsett vilken titel du har.

Vi vet i dag att många som tror sig vara högpresterande egentligen är sköna, stressade arbetsnarkomaner och är livrädda för att lämna dator, telefon och internet där hemma.
Du och jag vet också att det är ditt agerande som sätter en standard och visar vägen för andra, du påverkar och påverkas alltid. Därför låter vi dig stanna hamsterhjulet en kort stund och träna ditt ledarskap i en unik miljö, alltid med en unik världsmästare.

Häng med och träna dig att våga vara smartare med dina tankar och känslor, din tid, din attityd och få en tydligare självbild, roligare målbild och skapa ett gott engagemang.
Dessa tre dagar tränar dig i att minska din stress, höja din förväntan och våga använda dina känslor som en indikator, inget du behöver agera på.

Nästa öppna tillfälle under 2023 är vecka 37, onsdag-fredag check-in kl. 12.00, check out 15.00. Detta är ett landslagsläger tillsammans med Unleash Potential by Bjäreborn.

INNEHÅLL:

Mental träning
Kampsportsträning och filosofin
En 3-rätters slottsmiddag inkl. dryck till maten
Inspiration, kunskap och upplevelser samt träning med världsmästaren i gruppen
En månads bokföring av din mentala och fysiska stress, sömn och återhämtning med Linkura
Ett uppföljningssamtal kring din mentala utveckling
Vitt bälte
Tillgång till Mindkickers alumnnätverk

”När människor förstår sitt eget ledarskapsvärde kan de följa och leda med ansvar, engagemang och fokus på önskat resultat”

Finstilt: minst 6 personer för att genomföra.

Träningsläger hemma hos Er tillsammans med oss på Mindkicker!

Föreställ dig att du tar ditt lag på ett tre dagars träningsläger i ledarskap där du själv valt miljön, men inte behöver göra något annat än att träna och fokusera på det ni ska åstadkomma.

Jonas tillsammans med sidekick kommer med Mindkicker-konceptet och börjar träna ert gemensamma ledarskap. Vi kommer mäta er mentala och fysiska stress, er sömn och er återhämtning för att göra varje individ och er som lag bättre.
Här nyttjar vi såklart Jonas stora erfarenhet som är mental tränare för bland annat svenska och internationella elitidrottare. Och jo, din fysiska träning med kampsport och träning i återhämtning kommer skapa en ledarskapsträning i världsklass.

Vi tränar er som vill vara lite mer medvetna i hur ni använder er av forskningens sex + ytterligare en framgångsfaktorer i organisationen. Vi tränar er som vill nå bättre resultat med starkare humankapital. Vi vänder oss till de verksamheter som utmanar sig själva och vill träna mer på ansvar, fokus och disciplin för att leda och följa genom handling, inte bara kunskap.

Medveten disciplin, låg grundspänning och klarsynt fokus kan leda till medaljer i vilket landslag som helst. Genom detta träningsläger för ert landslag att träna ditt ledarskap kan du få en större harmoni i din egen vardag. Därmed säger vi att du är guld, oavsett vilken titel du har.

Vi vet i dag att många som tror sig vara högpresterande egentligen är sköna, stressade arbetsnarkomaner och lagom livrädda för att lämna dator, telefon och internet där hemma.
Du och jag vet också att det är ditt agerande som sätter en standard och visar vägen för andra, du påverkar och påverkas alltid. Därför låter vi dig stanna ekorrhjulet en kort stund och träna ditt ledarskap i en unik miljö, alltid med en unik världsmästare.

Häng med och träna dig att våga vara smartare med dina tankar, din tid, din attityd och få en tydligare självbild, roligare målbild och skapa ett gott engagemang.
Under tre dagar tränar vi dig i att minska din inre stress, höja din förväntan och våga använda dina känslor som en indikator snarare än att agera på dem.

INNEHÅLL:

Mental träning
Grundkunskap och träning i kampsport
En månads bokföring av din mentala och fysiska stress, sömn och återhämtning med Linkura
Ett uppföljningssamtal kring din mentala utveckling
Vitt bälte eller en gradering till blått bälte
Tillgång till Mindkickers alumnnätverk

”När människor förstår att en förändring inte alltid är en förbättring men att en förbättring är alltid en förändring”

OFFERTFÖRFRÅGAN, TACKSAM PÅ FÖRHAND

Lagträning hemma hos Er – Träna ditt landslag på hemmaplan under hela VM resan!

Bokför din hälsa under 1 år inkl 6 halvdagar hos er för ett hälsobokslut!
Möjlighet till plustjänster tex chefsstöd, digital mätning 1 år, Utb material.
LAGTRÄNING
Ledarskapsträning för ditt landslag

När du möter ditt landslag för att medvetet träna beslut och stärka humankapitalet uppstår en energi som inte alltid går att sätta ord på. Det sker saker som vi inte alltid kan förutbestämma, men som många gånger ger mer än vi förväntade oss från början. Men låt oss vara tydliga.
När vi från Mindkicker kommer låter vi er träna med disciplin och fokus. Vi mäter er stress, vi ser till att ni sover och vi kommer jobba på er återhämtning. Ni kommer inte undan träningen där vårt mål är att varje individ ska bidra med sina framgångsfaktorer för att stärka landslaget på bästa möjliga sätt. Och ja, likt en landslagscoach lär vi er att bokföra humankapitalet individuellt och laget, precis som vilken högpresterande landslag som helst. Vi gör det bara lite mer harmoniskt för en hållbar tillväxtresa.

Vi tror att ni som väljer detta träningsupplägg är en styrelse, ledningsgrupp, VD eller HR där medarbetare eller team som behöver mötas. Men vi kan ha fel.

Och jo, ni kommer öka medvetenheten i era beslut. För när du möter dina lagkompisar i sammanhang du aktivt representerar någon annan för att träna fysisk och mental styrka skärper alla sig lite extra. Vi tror att du är ett företag, ett varumärke, en organisation eller en verksamhet som vill få mer resultat och mindre sjukskrivningar, sjuknärvaro eller skador som vi säger i idrottsvärlden.

INNEHÅLL:
Obligatoriskt och valmöjligheter

OBLIGATORISKT:

6 stycken halvdagar i mentala och fysiska träningspass för gruppen per tillfälle.

12 månads bokföring av din mentala och fysiska stress, sömn och återhämtning med Linkura

Ett 30 minuter uppföljningssamtal via telefon per individ för att bokföra med Linkura.

Tillgång till Mindkickers alumnnätverk

Avstämning och bältescermoni en halvdag.

TILLÄGG:
Uppföljningssamtal per invid i laget
4-10 fysiska bokföringstillfällen à 2 timmar med ansvarig
Avstämning och bältescermoni halvdag

Bokför företagets humankapital genom att träna jaget för laget!

”När människor förstår träning, träning och åter träning ger tur genom struktur över tid”

OFFERTFÖRFRÅGAN, TACKSAM PÅ FÖRHAND

Get in touch
jonas@mindkicker.se
+46 729 - 67 70 70
sensei@mindkicker.se
Follow Us

Mindkicker

Did you know that 80% of your results depend on your mental strength? With Mindkicker you build your physical, emotional and mental strength, which is also measured digitally so that you make better decisions. As a Mindkicker, you believe in energy, wisdom and commitment and you believe in the higher purpose. You want to contribute to the world reaching the 17 global goals, because you know you can do smarter business and cooperate with Mother Nature, at the same time.