0729 67 70 70 jonas@mindkicker.se
Mindkicker story
Vi, Jonas och Rebecka träffades i ett sammanhang kring de 17 globala målen. Vi drivs av att se andra nå framgång och ingen av oss gillar maktstrukturen i en hierarkis form. Vid ett tillfälle landade vi runt samma fikabord i nätverket A Sustainable Tomorrow och vi fick möjlighet att prata om våra drömmar. Där och då 2017 var ingen av oss i situationen att vi ville skapa något mål tillsammans. Men det föddes en nyfikenhet, så under ett års tid åt vi regelbundet lunch i Helsingborg.Tills en dag, utanför Scandic 2018. Det var efter en nätverksträff med stadens innebandyklubb, som Jonas berättade att han sagt upp sig från sitt jobb. Jaha, säger Rebecka helt lugnt. Är det du och jag som ska leka ihop då? Ja, svarar Jonas lika lugnt. Så är det.
Håll I din dröm och våga gå till den. Under en parasoll på Jonas terass i naturen sommaren 2018 sätter vi konceptet. Namnet kommer fram och bokas, trots att Jonas sa att det varit upptaget, så var det nu ledigt som domännamn. Rebecka uttrycker sina rädslor rätt tydligt. Jonas sina. Vi inser att vi kan komplettera varandra väl och där vi båda är svaga ska andra få hjälpa till. Idag vet vi svaret. Tänk, vi berättade bara våra drömmar som vi skrivit ner och nu ska vi inte bara uppfylla och leva fullt ut våra egna drömmar, vi ska dessutom hjälpa andra att nå sin framgång. Hållbart!
Träna med en världsmästare, bli mer medveten i besluten, träna fysiskt med kampsporten och dessutom i en slottsmiljö, kan Mindkicker bli ett mer spännande koncept? Självklart finns det utrymme för det. Vi vet aldrig vad världsmästaren vill bidra med i sin egentid med gruppen och vi vet aldrig vad Jonas och Rebecka gör utifrån att varje situation är unik.
Mindkicker resan pågår. Linkura, Growth Journeys är samarbeten vi verkligen ser som värdefullt på många sätt. Men den viktigaste på Mindkicker-resan är DU. Inte för att du gör det du gör, utan för att du är med och är den du är. Att träna och vilja vara en Mindkicker innebär nämligen inte bara att du vill göra dig själv bättre, du vill också göra andra och Moder Jord lyckligare.
Med Värme
//Jonas & Rebecka

CITAT

Effekter

 • ”3 dagar kändes som 2 veckor hemma på slottet”
 • ”Det finns alltid lite mera”
 • ”Jag hade mer energi när jag lämnade slottet än när jag checkade in”
 • ”Jonas och Rebecka skapade en trygg miljö fortare än jag var beredd på”
 • ”Fantastisk smakupplevelse på vår slottsmiddag”
 • ”Jag insåg att jag tryckt bort mina egna känslor under en längre tid”
 • ”Jag insåg att jag var i riskzonen av att bli utbränd genom digital mätning” svensk mästare
 • ”Föreläsningar av världsmästarna, var i världsklass!” affärsängel
 • ”Jonas träning var trygg, inspirerande och lärorik” enhetschef
 • ”Rebecka gjorde oss harmoniska, öppna för mer nyfikenhet” överläkare
 • ”WOW WOW WOW, mindkicken ska upplevas på plats!” hjärntrött
 • ”Dessa 3 dagarna har gett mig mer än 1 år hemma i sängen” hjärntrött
 • ”Jag trodde ALDRIG att jag skulle klara av ett isbad i -12 grader och snö”
 • Rädd till Trygg
 • Ledsen till Glad
 • Oönskat till Önskat läge
 • Svag till Stark
 • Låg energi till Hög energi
 • Oönskad självkänsla till Önskad självkänsla
 • Från påfrestad till harmoni
 • Tydligare Självbild, Attityd
 • Nya kunskaper och upplevelser
 • Petat hål på den valda sanningen
 • Börjat meditera och reflektera mera
 • Mår bättre, presterar bättre
 • Vågar stanna upp och lyssna på sitt hjärta
 • Har börjat ifrågasätta tidigare valda sanningar

Grundarna

Jonas Fröjd

Medgrundare
+46 (0) 72 – 967 70 70

Jonas är inte bara en överlevare utan också en smart livsnjutare som rest runt jorden några varv. 1990 startade han med kampsport och har idag en stabil grund att stå på genom Brasiliansk Jiu Jitsu och TaeKwonDo. Svarta bälten behövs inte nämnas, ödmjukheten är stor och han vet att svart bälte betyder “mer att lära”. Han har tränat människor sedan 2000 inom social, mental, fysisk, emotionell och ekologisk hållbarhet. Den guldiga tråden är hans engagemang, drivkraft och hans totala närvaro i att att få människor att tro på sig själva och växa som människa, dvs personlig tillväxt. Detta ger alltid in- och avtryck, oavsett var han är i världen och vad han gör. Jonas lustfyllda nyfikenhet och kreativitet får utlopp i företagandet, vad mer är möjligt, där världen ska bli en ännu bättre plats för mänskligheten och planeten att leva kär med lek fullt ut.

Rebecka Gabrielsson

Värdefull, Kärleksfull, Lekfull och Nyfiket Utforskande
Medgrundare
1972-10-01-2022-01-27
Rebecka har alltid haft en fallenhet för högre energier och älskar naturens kraftfulla påverkan. Rebecka drivs av polariteter och tränar på timing och kontrast för att få en rörelse till ett det mer önskade resultatet. I grund och botten arbetade Rebecka som elitidrottscoach. Rebecka har arbetat med idrottsprofiler inom racing, tennis, innebandy, golf, simning, ridsport och strongman. Med Linköpings FC var Rebecka med och tog 2 SM-guld och till en kvartsfinal i Champions League. Idag jobbar Rebecka endast med högpresterande och högkänsliga individer och organisationer. Rebeckas CV är brett och högt. Allt från ordförande post i kommunalt bolag till egen racing verksamhet i världsklass. Den guldiga tråden för Rebecka är passion och medkänsla för resultatet. Med denna historia vill vi hedra Rebecka genom att fortsätta att sätta ljus på denna unika resa vi kickat igång tillsammans. 

Medskaparna

Anna Liebel

Mindshifter Anna Liebel ehf.

Lekfull, Strukturerad, Kreativ
Medskapare
22-01-18

Anna är inte bara en överlevare utan också en smart livsnjutare som rest runt jorden några varv. 1990 startade hon med kampsport och har idag en stabil grund att stå på genom Brasiliansk Jiu Jitsu och TaeKwonDo. Svarta bälten behövs inte.

Maria Bjäreborn

Unleash Potential by Bjäreborn

Värdefull, Kärleksfull, Lekfull och Nyfiket Utforskande
Medskapare
23-02-07
Maria är inte bara en överlevare utan också en smart livsnjutare som rest runt jorden några varv. 1990 startade hon med kampsport och har idag en stabil grund att stå på genom Brasiliansk Jiu Jitsu och TaeKwonDo. Svarta bälten behövs inte.

Maximilian Tropé

Profound Simplicity

NYFIKEN, UTFORSKANDE
Medskapare
2022-03-17

Maxi är inte bara en överlevare utan också en smart livsnjutare som rest runt jorden några varv. 1990 startade han med kampsport och har idag en stabil grund att stå på genom Brasiliansk Jiu Jitsu och TaeKwonDo. Svarta bälten behövs inte.

Robert Ungh

Avntyr

Värdefull, Kärleksfull, Lekfull och Nyfiket Utforskande
Medskapare
2022-03-17
Robert är inte bara en överlevare utan också en smart livsnjutare som rest runt jorden några varv. 1990 startade han med kampsport och har idag en stabil grund att stå på genom Brasiliansk Jiu Jitsu och TaeKwonDo. Svarta bälten behövs inte.

Hör av dig

jonas@mindkicker.se
+46(0)729 - 67 70 70
sensei@mindkicker.se

Följ oss

Mindkicker

Visste du att 80 % av dina resultat beror på din mentala styrka. Med Mindkicker bygger du din mentala och fysiska styrka, som dessutom mäts för att du ska fatta mer medveten beslut. Som en mindkicker tror du på energi, kunskap och engagemang och du tror på det gemensamma högre syftet. Du vill bidra till att världen når de 17 globala målen, för du vet att du kan göra smartare affärer och samverka med Moder Jord, samtidigt.