0729 67 70 70 jonas@mindkicker.se

VARFÖR Slott

Dagen när Jonas och Rebecka skulle skapa konceptet Mindkicker, trodde Jonas att de skulle vara i Spanien, Rebecka hoppades på Italien. Det enda de båda visste att det skulle vara unikt, harmoniskt, spännande och avskilt från allt samhällsbrus. I sin diskussion frågade Rebecka vad Jonas skulle tycka om att vara i en slottsmiljö, Jonas sa JAAAA…såklart! Och där började jakten på slott.

Att det blev Engsholms Slott var ingen slump och slumpen är ingen tillfällighet, men det var på håret att det blev något annat. Men när Ylva mailar och ber om att få ha Mindkicker hemma hos sig, så hörde både Jonas och Rebecka att det var absolut dags för att besöka Engsholms Slott utanför Södertälje.

När vi väl rullar in innanför murarna fanns inget annat än magi. Havet, bastun, badbryggan, vinden, biblioteket, matsalen. Du måste bara själv uppleva miljön. Bor gör du 100 meter från slottet, i rum som har en kikare av en orsak och sängarna, ja du kommer till och med uppskatta täcket.

Varför Engsholms Slott? Här finns sällskapsrum för alla, ingen vanlig hotellreception och badrummen i slottet har kvar sina badkar. I detta slott har människor levt och bott. Precis det, är vad vi vill att alla våra gäster ska känna. Ett hem, ett stort hem att trivas i. Därför har vi nu skapat: Mindkicker – Hemma på Slottet

Duka med brickbord istället för konferensbord, vilket ger en öppnare och trevligare känsla. Byt skorna mot tofflor och för att ytterligare bekvämlighet kanske du vill ha en fotpall. Känn dig som hemma. På borden, lite snacks och vatten/läsk eller en öl fram emot eftermiddagen.

Ett Slott som är hemma – eller – Hemma på Slottet – med vardagsrum att mingla i, lokaler som möblerats som en Dojo tillsammans med den absolut senaste tekniken kommer ge er unik upplevelse på riktigt.

Info
  • Beläget på Mörkö utanför Södertälje
  • Ett slott utan spöken är inget riktigt slott
  • Hemlagat, ekologiskt och närproducerad mat
  • Hållbarhetsplan med bl.a grön el
  • Svanenmärkt konferens slott

Engsholms Slott

Läs mer om slottet på deras hemsida.

engsholm.se

Hör av dig

jonas@mindkicker.se
+46(0)729 - 67 70 70
sensei@mindkicker.se

Följ oss

Mindkicker

Visste du att 80 % av dina resultat beror på din mentala styrka. Med Mindkicker bygger du din mentala och fysiska styrka, som dessutom mäts för att du ska fatta mer medveten beslut. Som en mindkicker tror du på energi, kunskap och engagemang och du tror på det gemensamma högre syftet. Du vill bidra till att världen når de 17 globala målen, för du vet att du kan göra smartare affärer och samverka med Moder Jord, samtidigt.