0729 67 70 70 jonas@mindkicker.se
Mindkickers världsmästare
De världsmästare som är med i konceptet Mindkicker är inte med bara för att ha roligt och lära känna dig. De är med för att de tror på att vi behöver träna på något lite mer. Det kan vara allt från att vi ska få större inblick i deras resa och var de står idag. Det kan handla om att vi får ta del av deras passion för det dom tror på för att hjälpa mänskligheten och Moder Jord. För Mindkickers världsmästare är de 17 globala målen en indikation på vad vi måste bry oss om. Ingen förklarar inte vad vi måste göra, det är upp till dig och mig.

Foto: Jakob Dahlström

Anna Laurell Nash

De flesta känner mig som boxaren Anna, inte lika många känner till att jag även är doktor i Kemi. Att vara högpresterare är min grej – eller? För att till varje pris nå mina mål utsatte mig själv och min kropp under många år för så hårt arbete att jag blev sjuk. Något som jag först inte accepterade men efter ett par omgångar (frisk-återfall-frisk-återfall) fick mig att ändra prioriteringar i livet och ändå vara framgångsrik. Under vår tid på slottet vill jag dela min resa och hur jag tänker kring framgång, self compassion och vikten av att tänka på helheten. Jag vill också veta vem du är utan resultaten? Hur kan du bli du framgångsrik över tid? Och varför är det viktigt att ta hand om dig själv när du vill hjälpa andra? Ser fram emot att ses!

Lars Frölander

Den positiva förbättring jag upplevde när jag lade om min kost handlade om att jag ville vinna. Då gav det mig möjligheten att bli bäst i världen, idag handlar om en livsstil för att vara hållbar och leva varje dag. Jag förstod att min resa gav mig en kunskap kring kost och hälsa som ska förmedlas, det gör jag gärna till dig under ett träningsläger med Mindkicker. För oavsett vilka mål du har, så handlar det om insikten kring din egen balans som påverkar kroppen och ditt sinne.Och även om du inte är intresserad av att äta avokado varje dag lovar jag dig att du kommer känna dig inspirerad att göra några bättre val varje dag för att nå din hållbarhet. Ser fram mot att ses i dojon, den är ytterligare en orsak till att jag är med.

HEIDI ANDERSSON

Började med armbrytning hemma i ladugården 11 år gammal.

Under åren har jag tackat nej till fler tv-program än jag medverkat i, men jag har varit med i Mästarnas Mästare. Under 2018 medverkade jag däremot tillsammans med Björn i dokumentärfilmsserien Storuman Forever i 5 avsnitt på SVT. Jobbar mot att vara fossilFRI till år 2025 i en värld baserad på cirkulär ekonomi.

Gillar ryzzträning och ansvarstagande människor som vågar leva sitt liv efter sina drömmar och mål. Att själv driva och utveckla projekt med fokus på hållbarhet och jämställdhet! Att analysera och diskutera livet över ett par koppar kaffe. Ser fram mot att ses i dojon, den är ytterligare en orsak till att jag är med. / Heidi

CHRISTINA BENGTSSON

Att med min erfarenhet och min kunskap få guida redan begåvade människor, är för mig ett privilegium, och att få göra detta i en kontex där djupa värden, hållbarhet och en sund väg framåt spelar, roll är svaret på varför jag valt att samarbeta med Mindkicker. / Christina

Vi världsmästare blir fler och fler varje dag

Anna Laurell Nash (boxning) – Lars Frölander (simning) – Kenny Jönsson (ishockey) – Christina Bengtsson (precisionskytte) – Mats Nilsson (submission wrestling) – Heidi Andersson (armbrytning) – Björn Ferry (skidskytte) – Annelie Pompe (fridykning) – Emma Igelström (simning) – Adam Holm (vindsurfing) – Lisa Nordén (triathlon) – Marita Skogum (orientering) – Marie-Helene ”Billan” Östlundfödd Westin (längdskidor) – Erik Östlund (längdskidor) – Pepi Anevski (sushi) –  

Hör av dig

jonas@mindkicker.se
+46(0)729 - 67 70 70
sensei@mindkicker.se

Följ oss

Mindkicker

Visste du att 80 % av dina resultat beror på din mentala styrka. Med Mindkicker bygger du din mentala och fysiska styrka, som dessutom mäts för att du ska fatta mer medveten beslut. Som en mindkicker tror du på energi, kunskap och engagemang och du tror på det gemensamma högre syftet. Du vill bidra till att världen når de 17 globala målen, för du vet att du kan göra smartare affärer och samverka med Moder Jord, samtidigt.