0729 67 70 70 jonas@mindkicker.se

Hur vi arbetar

Konceptet Mindkicker är en rörelse. Något som alltid pågår och som har ett högre syfte. Vi tror att när du provat Mindkicker, vill du skicka en kärleksfull kick vidare, till någon annan på något annat sätt än vad vi kanske vet idag.

Att träna med Mindkicker är alltid en resa, bildligt så väl som mentalt. Miljöerna vi använder oss av ska påverkar dig på något sätt och vi kommer alltid leta efter miljöer som utmanar. När du anländer till vår gemensamma miljö får du alltid en Linkuramätare kopplad till dig. Det du behöver är en mobiltelefon. Från och med nu, registrerar vi din fysiska och mentala stress samt din sömn.

Våra världsmästare vill påverka och förbättra ur något perspektiv. Det kan vara att du ska bli mer medveten om dina egna handlingar ur ett större perspektiv, eller ur ett närmare perspektiv.Det vet inte vi. Vi vet bara att de också har en dröm om att Moder Jord ska se ung ut, att mänskligheten ska bli gammal och du ska vara mer hållbar.

När du lämnar en Mindkicker-resa lämnar du tillbaka mätinstrumentet efter 1 månad, men vi lämnar dig inte där. Inom kort återkopplar Jonas eller Rebecka för att se hur du har landat där hemma. Resia kommer fråga frågor för att vi ska veta om något kan bli bättre. Och Linkura kommer leverera dina resultat och fråga vad nästa steg kan vara för dig.

Under dagarna med Mindkicker jobbar vi alla väldigt flexibelt, men vi följer alltid vår guldtråd i konceptet, mer medveten medvetenhet. På våra resor är alla en del i gruppen. Alla är ledare som har ansvar för att det blir som det blir, när det är som det ska. En människa som följer sitt hjärta fattar bättre beslut.

Samarbete

Stress handlar om att hjärnans grundspänning är hög. Att lindra stress innebär att du behöver göra en rad förändringar varav den första innebär att du blir medveten om hur dina dygn ser ut. På en Mindkicker-resa får du en Linkuramätning med den unika EKG-mätare. Efter mätningen får du ett samtal från en av professionella Linkuracoacher, för att se hur du kan skapa en mer hållbar vardag. Kanske är det så att det är någon annan i din närhet som vill prova en Linkuramätning. Samarbetet mellan Mindkicker och Linkura grundar sig i önskan att minska människors grundspänning, stressnivå. Linkura vill hjälpa till att öka produktiviteten, minska sjukfrånvaro och få mer harmoniska och medvetna medarbetare.

Hör av dig

jonas@mindkicker.se
0729 - 67 70 70
rebecka@mindkicker.se
0708 - 18 87 00

Följ oss

Mindkicker

Visste du att 80 % av dina resultat beror på din mentala styrka. Med Mindkicker bygger du din mentala och fysiska styrka, som dessutom mäts för att du ska fatta mer medveten beslut. Som en mindkicker tror du på energi, kunskap och engagemang och du tror på det gemensamma högre syftet. Du vill bidra till att världen når de 17 globala målen, för du vet att du kan göra smartare affärer och samverka med Moder Jord, samtidigt.