0729 67 70 70 jonas@mindkicker.se

Våra kampsporter

Jonas utgår från Brasiliansk jiu-jitsu och Taekwondo, två kampsorter som kompletterar varandra rätt bra. Brasiliansk jiu-jitsu en kampsport som utgår från Judo. Eller ska vi säga brottning, då den största delen innefattar det som kallas markkamp, men även en del nertagningar. Taekwondo betyder “foten och handens väg” och fokuserar mycket på att utveckla dig själv som människa där din styrka handlar om att ta moraliskt ansvar för vad som är rätt och fel.

När du tränar med Mindkicker får du jobba hårt med tekniker för att skapa kontroll, rörlighet, balans, styrka eller hävarm. Det finns flera kontringar att lära sig i en och samma situation. Jonas leder oss i att vi ska värma upp, teknikträna, sparra och fysträna. Jonas har ett vältränat öga och kommer hjälpa oss vilket gör att du alltid får ut max av dina träningspass.

Hör av dig

jonas@mindkicker.se
0729 - 67 70 70
rebecka@mindkicker.se
0708 - 18 87 00

Följ oss

Mindkicker

Visste du att 80 % av dina resultat beror på din mentala styrka. Med Mindkicker bygger du din mentala och fysiska styrka, som dessutom mäts för att du ska fatta mer medveten beslut. Som en mindkicker tror du på energi, kunskap och engagemang och du tror på det gemensamma högre syftet. Du vill bidra till att världen når de 17 globala målen, för du vet att du kan göra smartare affärer och samverka med Moder Jord, samtidigt.